Huhtikuussakin herkutellaan!

Julkaistu 27.3.2025|Yleinen

Tulossa huhtikuussa:

5.4. Kreikkalainen brunssi
(19,50 €/hlö)

12.4. Keväinen brunssi
(19,50 €/hlö)

19.4. Pääsiäisbuffet
(43 €/hlö)

26.4. Rôtisseurs-kilpipäivä,
kilpipäivän menu
(48 €/hlö)

30.4. Vappuaatto
Keittiömestari David Zamora grillaa terassilla.
(29 €/hlö)

1.5. Kaupungin hulppein vappubrunssi
(32 €/hlö)

Antipasto-buffet joka perjantai klo 16 – 20 huhtikuun ajan.
(15 €/hlö)

Huhtikuun ensimmäisenä lauantaina 5.4. tehdään makumatka Kreikan lämpöön. Kreikkalainen brunssi on katettuna klo 11 – 14.

M E N U

Fasolada keitto
Pitaleipä
Tsatsiki
Hummus
Horiatiki
Oliivit
Jalapenot
Meze
Sipuli, tomaatti, kurkku & fetajuusto

Dolmadakia viininlehtikääryleet
Moussaka
Paistetut ravut
Kleftiko
Souvlaki
Gemista
Lammasta
Riisi

Loukoumades
Ravani
Kahvi, tee

19,50 €/hlö.
Lapset alle 5 v. maksutta ja alle 10 v. 9,75€.

Lämpimästi tervetuloa!

Lauantaina 12.4. herkutellaan keväisellä brunssilla klo 11 – 14.

M E N U

Parsakeitto LG

Vihersalaatti VE
Appelsiini-fetasalaatti LG
Banaani-rucolasalaatti VE
Meloni-serranokinkkusalaatti LG
Parsasalaatti VE
Hedelmäinen broileripastasalaatti LG
Marinoidut vihannekset VE
Lämminsavulohi LG
Sillilajitelma LG
Kalahyytelökakku LG
Savumuikkuja LG

Yrttinen uunilohi LG
Possun ulkofile & sienikastike LG
Perunoita ja kasviksia VE

Foccaccia L

Limejuustokakku
Kahvi & haudutettu tee

Appelsiinimehu, omenamehu,
sitruuna- ja kurkkuvesi

Kuusenkerkkäkuohu tai Rosen kuohu 3 €/lasi

19,50 €/hlö.
Lapset alle 5 v. maksutta ja alle 10 v. 9,75€.

Lämpimästi tervetuloa!

Ostoskori0
Ostoskorissa ei ole tuotteita!
0