Huhtikuussakin herkutellaan!

Tulossa huhtikuussa:
5.4. Kreikkalainen brunssi
(19,50 €/hlö)
12.4. Keväinen brunssi
(19,50 €/hlö)
19.4. Pääsiäisbuffet
(43 €/hlö)
26.4. Rôtisseurs-kilpipäivä,
kilpipäivän menu
(48 €/hlö)
30.4. Vappuaatto
Keittiömestari David Zamora grillaa terassilla.
(29 €/hlö)
1.5. Kaupungin hulppein vappubrunssi
(32 €/hlö)
Antipasto-buffet joka perjantai klo 16 – 20 huhtikuun ajan.
(15 €/hlö)
Huhtikuun ensimmäisenä lauantaina 5.4. tehdään makumatka Kreikan lämpöön. Kreikkalainen brunssi on katettuna klo 11 – 14.
M E N U
Fasolada keitto
Pitaleipä
Tsatsiki
Hummus
Horiatiki
Oliivit
Jalapenot
Meze
Sipuli, tomaatti, kurkku & fetajuusto
Dolmadakia viininlehtikääryleet
Moussaka
Paistetut ravut
Kleftiko
Souvlaki
Gemista
Lammasta
Riisi
Loukoumades
Ravani
Kahvi, tee
19,50 €/hlö.
Lapset alle 5 v. maksutta ja alle 10 v. 9,75€.
Lämpimästi tervetuloa!
Lauantaina 12.4. herkutellaan keväisellä brunssilla klo 11 – 14.
M E N U
Parsakeitto LG
Vihersalaatti VE
Appelsiini-fetasalaatti LG
Banaani-rucolasalaatti VE
Meloni-serranokinkkusalaatti LG
Parsasalaatti VE
Hedelmäinen broileripastasalaatti LG
Marinoidut vihannekset VE
Lämminsavulohi LG
Sillilajitelma LG
Kalahyytelökakku LG
Savumuikkuja LG
Yrttinen uunilohi LG
Possun ulkofile & sienikastike LG
Perunoita ja kasviksia VE
Foccaccia L
Limejuustokakku
Kahvi & haudutettu tee
Appelsiinimehu, omenamehu,
sitruuna- ja kurkkuvesi
Kuusenkerkkäkuohu tai Rosen kuohu 3 €/lasi
19,50 €/hlö.
Lapset alle 5 v. maksutta ja alle 10 v. 9,75€.
Lämpimästi tervetuloa!